;
loading...
خلاصه کتاب آیین دوست یابی
تنظیمات

برای تاثیر گذاری مثبت بر مخاطب، از تکنیک لبخند زدن بهره بگیرید

 

یکی از راههای برقراری ارتباط با دیگران، در کنار ارتباط کلامی، استفاده از رفتار بدن میباشد که در مواقع مختلف و بسته به شرایط حاضر، میتوان از آنها بهره گرفت که یکی از این رفتارهای بدن، استفاده از تکنیک لبخند زدن است.

 

دیل کارنگی نویسنده کتاب «آیین دوستیابی»، باور دارد که برای تاثیر نهادن بر کیفیت ارتباط با دیگران، میتوان در هر موقعیتی و بسته به شرایطی که وجود دارد، از رفتارهای بدن (همانند لبخند زدن) بهره گرفت.

 

در برخی مواقع، موقعیت ارتباط کلامی وجود ندارد و میتوان از طریق زبان بدن با مخاطبین خود ارتباط برقرار کرد. یکی از حروف زبان بدن، همین لبخند زدن است. ما زمانی که فرد جدیدی را ملاقات میکنیم؛ آسانترین شیوه برای ابراز خوشحالی از دیدن فرد جدید، این است که نگاهی به وی بیندازیم و به صورت همزمان، با لبخندی دلنشین، خوشحالی خود را به آن فرد نشان دهیم.

 

توجه داشته باشید که هر انسانی، احساس شادمانی و عناصر شادی بخش و شادی آفرین را دوست دارد و به همین دلیل، مجذوب افرادی میشود که بر چهره خود لبخند دارند.

در هنگام ملاقات با یک فرد جدید، اولین چیزی توجه ما را به خود جلب میکند، ظاهر و چهره آن فرد است. در صورتی که مخاطب، لبخندی به چهره اش داشته باشد، ضمیر ناخودآگاه ما، ذهنمان را به سمتی سوق میدهد که احساس شادمانی کنیم و نسبت به این فرد، احساس خوبی داشته باشیم. این احساس، در هنگام ملاقات دو دوست با یکدیگر و در اولین واکنش بدنشان نیز قابل مشاهده است؛ بدین صورت که، هر دو نفر، بلافاصله در اولین نگاه به یکدیگر لبخند میزنند

پس، برای اینکه بتوانید در اولین برخورد و از همان ابتدا بر مخاطبتان تاثیر بگذارید، بهتر است که از تکنیک لبخند زدن بهره بگیرید.

 

اما نکته ای که در اینجا نهفته است، این است که لبخند شما موجب ایجاد حس مثبت میان شما و مخاطبتان خواهد شد. در حقیقت، لبخند آگاهانه میتواند در ما حس مثبتی را بیافریند؛ همچنین، در صورتی که احساس خوبی داشته باشیم، ناخودآگاه چهره ما خندان خواهد شد. پس، در ملاقات با دیگران و در هنگام اولین برخورد و اولین نگاه، سعی کنید که از تکنیک لبخند زدن استفاده کنید